www.hosseinesmaeili.blogspot.com
افرادی سالمی که ورزش میکنند و نیز به طور مرتب شکلات میخورند، شاخص توده بدنی پایینتری نسبت به افرادی دارند که کمتر شکلات میخورند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه نظرسنجی از جمعیتی از بیش از ۱۰۰۰ بزرگسال در که نتایج آن در آرشیوهای طب داخلی منتشر شده است، این برداشت را تقویت میکند که شکلات با وجود میزان بالای کالری و قند آن میتواند برای قلب سلامتبخش باشد.
افراد شرکتکننده در این بررسی که سنشان از ۲۰ تا ۸۵ سال متفاوت بود گزارش کردند که به طور میانگین دوبار در هفته شکلات میخورند و به طور میانگین ۳٫۶ بار در هفته ورزش میکنند.
افرادی که بیشتر از این حد میانگین شکلات میخوردند، میزان پایین تر شاخص توده بدنی یا BMI (نسبت وزن به قد) داشتند.
شاخص توده بدنی طبیعی بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ است و افرادی با BMI پایینتر از این حد لاغر و افراد با شاخص توده بدنی ۲۵ و بالاتر دارای اضافه وزن محسوب میشوند.
بئاتریس گلومب و همکارانش که در دانشگاه کالیفرنیا در ساندیهگو که این بررسی را انجام دادند، میگویند: “بزرگسالانی که به طور مکررتری شکلات میخوردند، شاخص توده بدنی پایینتری نسبت به افرادی داشتند که کمتر شکلات میخوردند.”
به گفته این پژوهشگران این یافته که مصرف مکررتر شکلات با شاخص توده بدنی پایینتر همره است، جالب توجه است، و خواستار آن شدند که پژوهش های مشروحتری و شاید یک کارآزمایی یالینی تصادفیشده در باره مزایای متابولیک شکلات انجام شود. در حالیکه این پژوهش حد قابلقبول یا مفید مصرف شکلات را تعیین نکرده است، اما توصیه کارشناسان مصرف متعادل شکلات است.
نانسی کاپرمن متخصص بهداشت عمومی میگوید افراد باید توجه داشته باشند که هر قطعه میلهای شکلات بیش از ۲۰۰ کالری دارد که عمدتا مربوط به چربیهای اشباعشده و قند است؛ بنابراین او توصیه میکند که میزان مصرف شکلات در حد ۲۸ گرم شکلات تیره یا افزودن پودر کاکائو که میزان چربی آن خیلی پایین است به مواد غذایی باشد.
منافع شکلات به پلیفنولهای دارای خاصیت آنتیاکسیدانی موجود در آن مربوط است که فشار خون را کاهش میدهد و به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک میکند.
www.hosseinesmaeili.blogspot.com
همشهری انلاین
افرادی سالمی که ورزش میکنند و نیز به طور مرتب شکلات میخورند، شاخص توده بدنی پایینتری نسبت به افرادی دارند که کمتر شکلات میخورند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه نظرسنجی از جمعیتی از بیش از ۱۰۰۰ بزرگسال در که نتایج آن در آرشیوهای طب داخلی منتشر شده است، این برداشت را تقویت میکند که شکلات با وجود میزان بالای کالری و قند آن میتواند برای قلب سلامتبخش باشد.
افراد شرکتکننده در این بررسی که سنشان از ۲۰ تا ۸۵ سال متفاوت بود گزارش کردند که به طور میانگین دوبار در هفته شکلات میخورند و به طور میانگین ۳٫۶ بار در هفته ورزش میکنند.
افرادی که بیشتر از این حد میانگین شکلات میخوردند، میزان پایین تر شاخص توده بدنی یا BMI (نسبت وزن به قد) داشتند.
شاخص توده بدنی طبیعی بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ است و افرادی با BMI پایینتر از این حد لاغر و افراد با شاخص توده بدنی ۲۵ و بالاتر دارای اضافه وزن محسوب میشوند.
بئاتریس گلومب و همکارانش که در دانشگاه کالیفرنیا در ساندیهگو که این بررسی را انجام دادند، میگویند: “بزرگسالانی که به طور مکررتری شکلات میخوردند، شاخص توده بدنی پایینتری نسبت به افرادی داشتند که کمتر شکلات میخوردند.”
به گفته این پژوهشگران این یافته که مصرف مکررتر شکلات با شاخص توده بدنی پایینتر همره است، جالب توجه است، و خواستار آن شدند که پژوهش های مشروحتری و شاید یک کارآزمایی یالینی تصادفیشده در باره مزایای متابولیک شکلات انجام شود. در حالیکه این پژوهش حد قابلقبول یا مفید مصرف شکلات را تعیین نکرده است، اما توصیه کارشناسان مصرف متعادل شکلات است.
نانسی کاپرمن متخصص بهداشت عمومی میگوید افراد باید توجه داشته باشند که هر قطعه میلهای شکلات بیش از ۲۰۰ کالری دارد که عمدتا مربوط به چربیهای اشباعشده و قند است؛ بنابراین او توصیه میکند که میزان مصرف شکلات در حد ۲۸ گرم شکلات تیره یا افزودن پودر کاکائو که میزان چربی آن خیلی پایین است به مواد غذایی باشد.
منافع شکلات به پلیفنولهای دارای خاصیت آنتیاکسیدانی موجود در آن مربوط است که فشار خون را کاهش میدهد و به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک میکند.
www.hosseinesmaeili.blogspot.com
همشهری انلاین
No comments:
Post a Comment